FAQ

Frequently asked questions

Milyen árakon dolgozol?


A magyarországi alap csomagom 180 000 Ft-tól indul és az igényektől függően növekszik. Függ attól, hogy hány órára kértek fel, szeretnétek-e jegyes vagy különnapi páros fotózást, második fotóst, elsőbbségi kidolgozást, stb. A kapcsolat fül kitöltésével tudtok konkrét árajánlatot kérni, amelyben részletesen tájékozódhattok a különböző szolgáltatások pontos díjáról.
Mikor kapjuk meg a képeket?


Alapesetben 6 hetes határidővel dolgozom, amennyiben kértek elsőbbségi kidolgozást, a képeket 1 héten belül elkészítem.
Mit tartalmaz az utómunka?


Az utómunka a képek válogatását, szín- és tónuskorrekciót, képek vágását, illetve az expozíció és fehéregyensúly beállítását tartalmazza. Lehetőség van egyes képek esetén professzionális bőrretust is kérni felár ellenében.
Mennyi képet fogunk kapni?


Egy 10-12 órás esküvő esetén átlagosan 400-500 kész kép készül. A képek mennyiségében viszont nincs korlát, minden jól sikerült képet átadok. Nagyon sok képet készítek a helyszínen, amiket az utómunka során leválogatok, az előnytelen, ismétlődő vagy technikailag nem erős képeket kihagyom.
Hogyan tudunk lefoglalni?


Egy személyes vagy online beszélgetés után, ha úgy döntötök szeretnétek lefoglalni, küldök nektek e-mailben egy online ajánlatot, ami a szerződést is tartalmaza. Amint a foglaló (általában fixen az esküvő díjának 20%-a) megérkezik és a szerződést aláírtátok hivatalosan is bekerültök a naptáramba, és arra a napra csakis számotokra vagyok elérhető.
Lehetőség van a fotók mellett videót is kérni?


Természetesen erre is lehetőség van. Ha a fotó mellé videót is szeretnétek, abban az esetben egy általam szakmailag nagyra tartott kollégám segítségével csapatban végezzük a munkát.
Egyedül dolgozol?


Az esetek nagy többségében igen, azonban lehetőség van másodfotóst is kérni, ha szeretnétek, hogy több szögből is megörökítésre kerüljön a nap és biztosan ne maradjunk le semmilyen fontos pillanatról.
Hogyan írnád le a stílusod?


A nap folyamán szeretem az természetes, igazi pillanatokat megörökíteni. Szeretek elvegyülni a tömegben, részese lenni a közegnek, hogy senki se ilyedjen meg a kamerától és a lehető legőszintébb pillanatokat tudjam megörökíteni.
Milyen felszereléssel dolgozol?


Szeretem mindig a lehető legmodernebb, legnaprakészebb felszereléseket használni, hogy a ti igényeiteket a lehető legjobb minőségben tudjam kielégíteni. Ennek érdekében a Canon eos R tükörnélküli rendszerét és Sigma Art objektíveket használok.
Helyileg hol fotózol?


Budapesten élek, de az ország bármely területére nagyon szívesen elutazom képeket készíteni. Emellett nagyon örülök, ha külföldi megkeresések is érkeznek hiszen énis szeretek utazni és szeretem azokat a párokat akik szeretik felfedezni a világot.